U bevindt zich hier: Home  »  Over Lipro Plastic BV

Lipro Plastics BV

Lipro, in 1980 opgericht door Ruud van Ling, is in de basis een technisch innovatief bedrijf. Maar de zorg voor de veiligheid en gezondheid van de medewerkers zijn altijd een belangrijk uitgangspunt geweest. 'Ga ik goed met mijn personeel om, dan gaan zij goed met mij en mijn machines om', zo redeneert Ruud van Ling. Door mijn perfectionistische karaktertrek ziet alles er bij ons netjes en georganiseerd uit. Hierdoor kunnen we makkelijk inspelen op veranderende wensen van onze klanten. Iedereen weet alles makkelijk te vinden waardoor er snel en flexibel kan worden gewerkt.
Bekijk video

Technologie

We beschikken naast onze medewerkers over de geavanceerde techniek van onze acht spuitgietmachines van Battenfeld en Arburg, met een tonnage 23 tot 180 ton. Daar zorgen we erg goed voor, die vormen het hart van ons bedrijf en die staan er dus altijd als een plaatje bij.

'We zijn een klein bedrijf, en we zijn trots op onze flexibiliteit, onze kennis, en de zeer korte communicatielijnen'.

Oplossingen

Een creatieve opstelling bij de ontwikkeling van nieuwe producten is een van de draagvlakken. Ruud van Ling: 'Behalve dat we samenwerken met gerenommeerde ontwerpbureaus, dragen we zelf ook graag ideeën aan, die leiden tot innovatieve oplossingen.' Uiteraard nemen we daarbij alle facetten mee die uiteindelijk leiden tot een efficiënt, economisch en precisieproduct van hoge kwaliteit. Daar tegenover staat dat we alles in het werk stellen om de kosten van het spuitgietproces zo laag mogelijk te houden. Dat kan alleen als er een optimaal samenspel is tussen de opdrachtgever matrijzenmaker en ons. Dat is ons idee.

Offerte opvragen?

Wij komen graag met u in contact om samen met u te bekijken of wij voor u de juiste producent zijn.
U kunt hiervoor het offerte formulier invullen waarna we contact met u opnemen.

Offerte formulier bekijken

Heeft u vragen?

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u ook per mail uw vragen aan ons doorgeven. U kunt gemakkelijk online uw vraag stellen d.m.v. ons contactformulier.

Online uw vraag stellen.

Contactgegevens

Lipro Plastics BV
Edisonstraat 50
7006 RE Doetinchem
Tel: 0314-344502

Stuur ons een email
Copyright © Lipro Plastics 2012  |  Disclaimer
Webdesign & development by: Active Vision & Timeless Design