U bevindt zich hier: Home  »  Werkwijze

Ons aanbod

Iemand die voor het eerst bij ons aanklopt kan rekenen op alle aandacht en ondersteuning. Dat zit nu eenmaal in onze bedrijfsfilosofie ingeworteld en daarmee hebben we een naam opgebouwd.'

Als Lipro Plastics willen we niet alleen producent, maar ook adviseur zijn. De prijs blijft natuurlijk een belangrijke factor, maar in een sterk concurrerende markt, verlangen opdrachtgevers geen 'dozenschuivers', maar 'meedenkers', die bereid zijn afnemers breed te ondersteunen.

Productie

De meeste matrijzen worden tegenwoordig in China vervaardigd. Als eerste worden de matrijstekeningen gemaakt. Dit gebeurd in China, maar worden in Nederland gecontroleerd. Na de goedkeuring van u als onze klant, en Lipro Plastics als producent wordt het benodigde staal voor de matrijs in Europa aangekocht en naar China geëxporteerd. Ook de andere matrijsonderdelen zoals hotrunners e.d. worden in de EU besteld. De matrijs wordt daarna in China gefabriceerd en er wordt daar een proefspuiting gedaan. Het product wordt ter goedkeuring opgestuurd en na uw en ons akkoord wordt de matrijs naar Lipro verscheept. De productie van de onderdelen kan beginnen nadat ook hier een proefserie is gespoten. Mochten er toch nog wijzigingen aan de matrijs nodig zijn dan worden die in Nederland uitgevoerd.

Ondernemers hebben behoefte aan een leverancier die met hen meedenkt. Dat werpt z'n vruchten af, gezien onze inmiddels grote aantal vaste opdrachtgevers.

Offerte opvragen?

Wij komen graag met u in contact om samen met u te bekijken of wij voor u de juiste producent zijn.
U kunt hiervoor het offerte formulier invullen waarna we contact met u opnemen.

Offerte formulier bekijken

Heeft u vragen?

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u ook per mail uw vragen aan ons doorgeven. U kunt gemakkelijk online uw vraag stellen d.m.v. ons contactformulier.

Online uw vraag stellen.

Contactgegevens

Lipro Plastics BV
Edisonstraat 50
7006 RE Doetinchem
Tel: 0314-344502

Stuur ons een email
Copyright © Lipro Plastics 2012  |  Disclaimer
Webdesign & development by: Active Vision & Timeless Design