U bevindt zich hier: Home  »  Plastic spuitgiet onderdelen

Plastic spuitgiet onderdelen

Lipro maakt spuitgietonderdelen voor gasmeters, kippenslachterijen, kassenbouw, koeltorens, koffers, ziekenhuizen, rolstoelen, horeca-apparatuur, caravan- en wagenbouw, scheepsbouw, onderwijsmiddelen, aquariums, zuiveringsindustrie etc.
Het zijn slechts enkele voorbeelden van de enorme variatie aan spuitgietproducten die door Lipro worden vervaardigd. De onderdelenfabricage is een continu-proces, want ook 's nachts gaat de spuitgietproductie normaal door.

Dat is mogelijk dankzij de geavanceerde techniek van onze acht spuitgietmachines van Battenfeld en Arburg, met een tonnage 23 tot 180 ton.

Kwaliteit & Milieu

Op verzoek werken we volgens het zogenaamde AQL keuringssysteem. Dat houdt in dat we steekproefsgewijs controleren, waarbij een minimaal percentage afwijkingen in de spuitgietproducten mag worden geaccepteerd.

Tegelijkertijd denken we aan het milieu. Omdat we het productieproces optimaal beheersen, zijn we in staat om voor wat dat betreft aan alle eisen te voldoen. Zo kunnen we bijvoorbeeld door het toepassen van wisselsets in een moedermatrijs verschillende variaties op een basisvorm maken.

Offerte opvragen?

Wij komen graag met u in contact om samen met u te bekijken of wij voor u de juiste producent zijn.
U kunt hiervoor het offerte formulier invullen waarna we contact met u opnemen.

Offerte formulier bekijken

Heeft u vragen?

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u ook per mail uw vragen aan ons doorgeven. U kunt gemakkelijk online uw vraag stellen d.m.v. ons contactformulier.

Online uw vraag stellen.

Contactgegevens

Lipro Plastics BV
Edisonstraat 50
7006 RE Doetinchem
Tel: 0314-344502

Stuur ons een email
Copyright © Lipro Plastics 2012  |  Disclaimer
Webdesign & development by: Active Vision & Timeless Design